Gymnastikkens Dag 31.08.2019

Kom og oplev en fantastik dag i gymnastikkens tegn.
Alle os fra Bording Gymnastikforening, vil gerne invitere jer alle sammen  i hallen, for at få et indblik, i alt det vi går og laver i vores forening.

Vi vil i løbet af dagen kunne tilbyde korte introduktioner i alt lige fra Børnegymnastik og Tummel til Floorball og Springgymnastik.
For de voksne vil der i Hal B, blive mulighed for at prøve:
Karlegymnastik, Ballstik-kvinder, Linedans og Zumba.

Så kom ned og mød nogle af vores glade instruktører, og prøv kræfter med lidt af hvert.

Det er helt gratis at deltage, og der vil være lidt specielle tilbud i hallens café  hvis man har brug for lidt at spise.

Vi står klar Kl.10-14 hvor der vil være rig mulighed for at prøve alle vores redskaber, og få en snak med bestyrelsen eller instruktørerne.
Der vil senere komme et program, om de forskellige aktiviteter der vil være i løbet af dagen.